1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Procesul verbal al şedinţei din data de 07.08.2019

 

Şedinţa a fost condusă de Manager General Dr. Grasu Alis.

Doamna Manager General a anunțat că ROF-ul Dispeceratului Integrat pentru Situații de Urgență a fost distribuit în Dispeceratul SABIF din CMISU și în substațiile SABIF. Din dispoziția Sefului DSU, punerea sa în aplicare se va face în regim pilot pentru o perioadă de 6 luni, timp în care agențiile implicate vor prezenta propuneri de îmbunătățire.
S-a discutat despre monitorizarea și verificarea activității din substații de ătre șefii de substații. Șefii de substații au obligația să se implice în monitorizarea echipajelor și să ia prima atitudine în rezolvarea și corectarea disfuncționalităților apărute.
Vor fi scoase la concurs posturi de șoferi, asistenți medicali, medici și operatoare, pe perioade determinate și nedeterminate. În toate comisiile se va cere prezența unui reprezentant DSU și MS pentru implicarea tuturor instituțiilor cu atribuții de coordonare.
S-au discutat probleme administrative de la substații si unele probleme disciplinare.
La fiecare schimb de tură trebuie să se facă plinul rezervoarelor ambulanțelor; biroul FAZ va face monitorizarea și raportarea problemelor ce apar către directorul tehnic și Șeful Serviciului Întreținere și exploatare auto, care la rândul lor raportează Managerului General cu propuneri de remediere a neconformităților.
Managerul General a făcut apel din nou la întregul personal să respecte protocoalele şi în acelaşi timp codul de etică şi deontologie şi să evite discuţiile neprincipiale atât în relaţiile cu terţii, colegii, cât şi mai ales faţă de pacienţi.
În finalul şedinţei au fost vizate caietele de control de la microstaţii.

 

 

Recomandări pe perioada caniculei

Va rugam accesati linkurile "Dispozitia 578/28.06.2017" si "Ordinul MS nr. 1168/2008" din coloana de meniuri din partea partea stanga.

Aplicatie Apel 112

 

Aplicatie pentru telefoane mobile realizata de catre Serviciul de Telecomunicaţii Speciale
aplicatie care permite transmiterea coordonatelor GPS la momentul initierii unui apel catre
Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta 112   - pentru detalii va rugam sa accesati link-ul

Serviciul 112

112 SALVEAZÃ VIAŢA, PROTEJEAZÃ CETÃŢEANUL ŞI PROPRIETATEA

 

Atunci când se impune intervenţia Poliţiei, Pompierilor şi Salvării pentru a salva viaţa, proprietatea şi mediul.

 

Este nevoie de asistenţa IMEDIATĂ a Poliţiei, Pompierilor sau a Salvării pentru a salva viaţa, proprietatea sau mediul?”

 

Daca răspunsul este DA, atunci se formează 112 şi se comunică operatorului Centrului de preluare a apelurilor de urgenţă ceea ce s-a întâmplat sau urmează să se întâmple.

Go to top
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd