1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Procesul verbal al şedinţei din data de 03.09.2019

 

Şedinţa a fost condusă de Manager General Dr. Grasu Alis.

Dr. Alis Grasu a anunțat că a fost publicată Hotărârea de Guvern nr. 638 din 27 august 2019, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele din domeniul sănătății publice. Tot personalul operativ trebuie să citească și să ia act de prevederile acestei hotărâri de Guvern. Sancțiunile prevăzute sunt foarte mari. Conform acestei hotărâri șeful de echipaj este obligat să stea cu pacientul în celula sanitară, în caz contrar se consideră contravenție.
Managerul a anunțat că urmează să sosească echipamentele noi. Din momentul în care personalul operativ va intra în posesia echipementelor noi, echipamentele vechi se vor preda la magazie.
Managerul a anunțat că începând de acum o săptămână nu se mai acceptă înțelegerile amiabile în cazul accidentelor de circulație.
Managerul a citit o scrisoare de mulțumire a unui aparținător față de atenția și grija de care a dat dovadă echipajul SABIF la caz. Aparținătorul a vrut să mulțumească echipajului SABIF format din dr. Penciu Andrei și asistent Cosmin Duică.
S-a discutat situația parcului auto.
S-a discutat situația personalului și a concediilor medicale.
Managerul General a făcut apel din nou la întregul personal să respecte protocoalele şi în acelaşi timp codul de etică şi deontologie şi să evite discuţiile neprincipiale atât în relaţiile cu terţii, colegii, cât şi mai ales faţă de pacienţi.
În finalul şedinţei au fost vizate caietele de control de la microstaţii.

 

 

Recomandări pe perioada caniculei

Va rugam accesati linkurile "Dispozitia 578/28.06.2017" si "Ordinul MS nr. 1168/2008" din coloana de meniuri din partea partea stanga.

Aplicatie Apel 112

 

Aplicatie pentru telefoane mobile realizata de catre Serviciul de Telecomunicaţii Speciale
aplicatie care permite transmiterea coordonatelor GPS la momentul initierii unui apel catre
Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta 112   - pentru detalii va rugam sa accesati link-ul

Serviciul 112

112 SALVEAZÃ VIAŢA, PROTEJEAZÃ CETÃŢEANUL ŞI PROPRIETATEA

 

Atunci când se impune intervenţia Poliţiei, Pompierilor şi Salvării pentru a salva viaţa, proprietatea şi mediul.

 

Este nevoie de asistenţa IMEDIATĂ a Poliţiei, Pompierilor sau a Salvării pentru a salva viaţa, proprietatea sau mediul?”

 

Daca răspunsul este DA, atunci se formează 112 şi se comunică operatorului Centrului de preluare a apelurilor de urgenţă ceea ce s-a întâmplat sau urmează să se întâmple.

Go to top
Our website is protected by DMC Firewall!