1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Procesul verbal al şedinţei din data de 12-11-2019

 

Şedinţa a fost condusă de Manager General Dr. Grasu Alis.

În debutul ședinței au fost împărțite manualele de utilizare a aparaturii și dispozitivelor medicale din dotarea mașinilor noi de tip C.

S-a anunțat că inventarul anual e în curs de finalizare.

Planificările de concedii de odihnă pentru anul 2020 au fost predate de către microstații. Pentru salariații pentru care nu s-a predat planificarea termenul limită este vineri 15 noiembrie.

Dr. Alis Grasu a solicitat actualizarea Planului Roșu cu noii angajați.

Odată cu încadrarea noilor angajați fiecare tură a fost suplimentată cu 11 echipaje de tip B. Aceasta are drept consecință eliminarea efectuării turelor suplimentare cu excepția doar a situațiilor punctuale. De asemenea, vor avea prioritate cei care au răspuns cu promptitudine până acum.
Dr. Alis Grasu a anunțat că au mai rămas 10 posturi de asistenți medicali generaliști și 9 posturi de șoferi autosanitară care au fost scoase la concurs.
Uniformele noi sunt așteptate săptămâna aceasta sau săptămâna viitoare. Achiziția a fost aprobată de Consiliul General al Municipiului București.
Asistenții aflați în perioada de probă trebuie să treacă testele de ALS și traumă. În caz contrar li se va desface contractul de muncă.

Managerul General a făcut apel din nou la întregul personal să respecte protocoalele şi în acelaşi timp codul de etică şi deontologie şi să evite discuţiile neprincipiale atât în relaţiile cu terţii, colegii, cât şi mai ales faţă de pacienţi.

În finalul şedinţei au fost vizate caietele de control de la microstaţii.

 

Recomandări pe perioada caniculei

Va rugam accesati linkurile "Dispozitia 578/28.06.2017" si "Ordinul MS nr. 1168/2008" din coloana de meniuri din partea partea stanga.

Aplicatie Apel 112

 

Aplicatie pentru telefoane mobile realizata de catre Serviciul de Telecomunicaţii Speciale
aplicatie care permite transmiterea coordonatelor GPS la momentul initierii unui apel catre
Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta 112   - pentru detalii va rugam sa accesati link-ul

Serviciul 112

112 SALVEAZÃ VIAŢA, PROTEJEAZÃ CETÃŢEANUL ŞI PROPRIETATEA

 

Atunci când se impune intervenţia Poliţiei, Pompierilor şi Salvării pentru a salva viaţa, proprietatea şi mediul.

 

Este nevoie de asistenţa IMEDIATĂ a Poliţiei, Pompierilor sau a Salvării pentru a salva viaţa, proprietatea sau mediul?”

 

Daca răspunsul este DA, atunci se formează 112 şi se comunică operatorului Centrului de preluare a apelurilor de urgenţă ceea ce s-a întâmplat sau urmează să se întâmple.

Go to top
Our website is protected by DMC Firewall!