1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Procesul verbal al şedinţei din data de 17-12-2019

 

Şedinţa a fost condusă de Manager General Dr. Grasu Alis.

 


În debutul ședinței a fost prezentată propunerea Federației Sindicale Ambulanța de vaccinare a personalului medical. În acest scop, până la finalul lunii ianuarie, salariații își vor face testarea de anticorpi anti-HBs, pentru a se putea stabili care este numărul persoanelor ce trebuie să beneficieze de vaccin.
S-a supus la vot redactarea unei adrese pe care Serviciul de Ambulanță și organizația sindicală reprezentativă o vor înainta către Ministerul Sănătății și către alți factori de decizie, pentru a evidenția faptul că în noua organigramă a MS nu mai există un Departament pentru Situații de Urgență de sine stătător care să coordoneze activitatea Serviciilor de Ambulanță. Coordonarea acestora ar urma să intre în responsabililtatea Direcției de Asistență Medicală Generală.
Managerul SABIF a dat citire unei note de informare redactată de Șeful Serviciului de Întreținere Clădiri, în care s-au prezentat toate acțiunile de achiziții, îmbunătățiri și reparații efectuate sau în desfășurare la fiecare sediu de substație.
S-a anunțat că inventarierea pe anul 2019 a fost finalizată și nu au fost constatate minusuri sau plusuri.
A fost distribuită spre afișare în fiecare substație o adresă din partea DSU de atenționare în privința principalelor fapte contravenționale constatate în urma controalelor efectuate la SMURD, UPU și Serviciile de Ambulanță, precum și a sancțiunilor care se aplică în urma acestora.
Personalul operativ a fost anunțat din nou să acorde atenție deosebită câtorva aspecte ale activității lor:
- verificarea truselor la începutul fiecărei ture și eliminarea materialelor și medicamentelor expirate.
- comunicarea pe stația radio a tuturor timpilor de activitate și a tuturor situațiilor ivite
- transmisiile de date trebuie să se facă doar în cele 7 situații prevăzute de lege.
Persoanele care nu și-au ridicat echipamentul nou din magazie sunt rugate să se prezinte cît mai repede pentru a și-l ridica. Din 6 ianuarie nu va mai fi acceptată folosirea vechilor uniforme.
Pînă la următoarea sedință de săptămâna viitoare vor fi finalizate planificările de concedii de odihna și vor putea fi distribuite către substații.
Șefii de substații trebuie să prezinte rapoartele de activitate, procesele verbale de control și listele cu vaccinările restante.
Managerul General a făcut apel din nou la întregul personal să respecte protocoalele şi în acelaşi timp codul de etică şi deontologie şi să evite discuţiile neprincipiale atât în relaţiile cu terţii, colegii, cât şi mai ales faţă de pacienţi.
În finalul şedinţei au fost vizate caietele de control de la microstaţii.

 

Recomandări pe perioada caniculei

Va rugam accesati linkurile "Dispozitia 578/28.06.2017" si "Ordinul MS nr. 1168/2008" din coloana de meniuri din partea partea stanga.

Aplicatie Apel 112

 

Aplicatie pentru telefoane mobile realizata de catre Serviciul de Telecomunicaţii Speciale
aplicatie care permite transmiterea coordonatelor GPS la momentul initierii unui apel catre
Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta 112   - pentru detalii va rugam sa accesati link-ul

Serviciul 112

112 SALVEAZÃ VIAŢA, PROTEJEAZÃ CETÃŢEANUL ŞI PROPRIETATEA

 

Atunci când se impune intervenţia Poliţiei, Pompierilor şi Salvării pentru a salva viaţa, proprietatea şi mediul.

 

Este nevoie de asistenţa IMEDIATĂ a Poliţiei, Pompierilor sau a Salvării pentru a salva viaţa, proprietatea sau mediul?”

 

Daca răspunsul este DA, atunci se formează 112 şi se comunică operatorului Centrului de preluare a apelurilor de urgenţă ceea ce s-a întâmplat sau urmează să se întâmple.

Go to top
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd