1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Procesul verbal al şedinţei din data de 14-08-2018


În deschiderea ședinței a avut loc o prezentare a unui ecograf ultraportabil făcută de o firmă de aparatură medicală.
Şedinţa a fost condusă de Manager General  Dr. Grasu Alis.
D-na Manager General a anunțat că va depune o a doua adresă la DSU referitoare la pacienții care solicită de nenumarate ori ambulanța,  cerând referiri la calea de urmat în cazul acestor persoane abuzive.
Ambulanțele noi care vor fi achiziționate vor sosi in 3 tranșe:
-prima tranșă în perioada noiembrie-decembrie 2018
-a doua tranșă în februarie 2019
-a treia tranșă în mai-iunie 2019.
S-a solicitat persoanelor care vor participa cu lucrări la Conferința de medicină de urgență să trimită cererile și sa achite taxa de conferință ce va fi ulterior decontată de SABIF.
Au fost discutate probleme administrative ale Substațiilor. Șefii de Substație au fost anunțați că magazia va fi închisă în perioada 15-20 august și vor trebui să ridice toate materialele necesare pentru această perioadă. Șefii de substații au fost anunțați să se aprovizioneze cu apă minerală pentru perioada 18-19 august când s-a anunțat canicula.
Dl. Nimară, responsabil cu aparatura medicală a anunțat că sunt probleme la injectomate și alte aparate medicale care au o vechime de peste 10 ani deoarece nu se mai găsesc piese de schimb pentru acestea.
Șefa biroului RUNOS a informat pe cei prezenți despre modificările legislative în privința impozitării concediilor medicale, din luna august aplicându-se CAS de 25%, iar din luna septembrie aceasta prevedere se va aplica și pentru concediile de maternitate.
Tot personalul este obligat ca în situații de urgență, când este solicitat, să se prezinte la ture suplimentare.
De miercuri 22 august vor avea loc 3 zile consecutiv ședințe cu operatoarele, unde se va stabili care vor fi primele operatoare care vor merge în Dispeceratul Unic din Cotroceni.
Managerul General a făcut apel din nou la întregul personal să respecte protocoalele şi în acelaşi timp codul de etică şi deontologie şi să evite discuţiile neprincipiale atât în relaţiile cu terţii, colegii, cât şi mai ales faţă de pacienţi.
În finalul şedinţei au vost vizate caietele de control de la microstaţii.

Recomandări pe perioada caniculei

Va rugam accesati linkurile "Dispozitia 578/28.06.2017" si "Ordinul MS nr. 1168/2008" din coloana de meniuri din partea partea stanga.

Aplicatie Apel 112

 

Aplicatie pentru telefoane mobile realizata de catre Serviciul de Telecomunicaţii Speciale
aplicatie care permite transmiterea coordonatelor GPS la momentul initierii unui apel catre
Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta 112   - pentru detalii va rugam sa accesati link-ul

Serviciul 112

112 SALVEAZÃ VIAŢA, PROTEJEAZÃ CETÃŢEANUL ŞI PROPRIETATEA

 

Atunci când se impune intervenţia Poliţiei, Pompierilor şi Salvării pentru a salva viaţa, proprietatea şi mediul.

 

Este nevoie de asistenţa IMEDIATĂ a Poliţiei, Pompierilor sau a Salvării pentru a salva viaţa, proprietatea sau mediul?”

 

Daca răspunsul este DA, atunci se formează 112 şi se comunică operatorului Centrului de preluare a apelurilor de urgenţă ceea ce s-a întâmplat sau urmează să se întâmple.

Go to top
Our website is protected by DMC Firewall!